آموزش بازاریابی و فروش به مهارت فروشندگی شما کمک شایانی می کند. در واقع در دنیای امروزی کسب و کاری موفق است که بتواند مخاطبان هدف را پیدا کند و نظر آن ها را به خود جذب کند.
به بیانی ساده تر در چنین آموزش هایی، دقیقا مشخص می شود که محصول شما چه مزایای رقابتی دارد، چه کمکی به بهتر شدن زندگی مشتری کرده و یا چه چالشی را برطرف خواهد کرد؟ رعایت این موضوع منجر می شود تا شما با فروش بیشتر مواجه شده و با پیدا کردن مخاطبان هدف، سودآوری مطلوب تری داشته باشید.
به همین منظور، افرادی که زمینه شغلیشان ارائه محصولات مختلف است، سعی می کنند که یا بازاریابان ماهری استخدام کنند یا خود با اصول مارکتینگ آشنا شوند.
بازاریابی چیست؟
بازاریابی چیست؟ بازاریابی یا هنر فروش به مهارتی گفته می شود که، نیازها یا خواسته های مشتری به خوبی شناخته و درک شده و برای رفع آن نیازهای مشتری بتوانید خدمات یا کالای مناسب به او را ارائه دهید.
هنر تطابق کالا یا خدمات شما با نیاز مشتری، نیازمند این است که با دنیای مارکتینگ به خوبی آشنایی داشته و آموزش های لازم را دیده باشید. فعالیت بازاریابی شامل مواردی چون: تبلیغات، فروش و ایجاد ارتباط بیشتر با مشتری است.
برای این فعالیت ها، بازاریابان مدت ها تحقیقات جامعی درباره مشتریان و نیازهای بازار خواهند داشت و با برنامه ریزی استراتژیک، اقدامات مربوط به جذب مشتریان را انجام می دهند.
آموزش بازاریابی
بهترین روش یادگیری آموزش بازاریابی، مطالعه های پی در پی منابع مختلف است. کتاب های متنوعی در بازار وجود دارند که روش های اساتید برتر این حوزه را آموزش می دهند.
علاوه بر این مورد، شرکت در سمینارهای آموزشی نیز می تواند کمک بسیار بزرگی در راستای یادگیری شما کند. در این رویدادها، افراد سرشناس هر حوزه با معرفی الگوی موفقیت خود و بیان روش هایی که نهایتا منجر به شکست شده اند، می توانند درس های خوبی به شما بیاموزند.
در نهایت برای یادگیری بهتر و سریع تر، سعی کنید که با ایجاد شبکه و ارتباط با افراد فعال در این حوزه، نکات دقیق تری را بیاموزید.
دوره بازاریابی و فروش
دوره بازاریابی و فروش مفاهیم اولیه دنیای مارکتینگ را به شما آموزش می دهد و کم کم کمک می کند تا دید حرفه ای و ذهن خلاق داشته باشید. در مفهوم ساده تر، در این دوره ها ارائه محصول درست مطابق با نیاز بازار هدف آموزش داده خواهد شد تا نرخ سودآوری یک سازمان از طریق فروش بیشتر و برندسازی افزایش یابد.
در ادامه، اهمیت های ویژه دوره های آموزش بازاریابی و فروش را شرح خواهیم داد.
• دوره های بازاریابی فروش خوب می تواند شما را در میدان رقابت حفظ کند.
• این دوره ها، علاوه بر آموزش برندسازی، منجر می شوند تا در مقاطع حساس تصمیمات درستی برای سازمان خود اتخاذ نمایید.
• دوره فروش و بازاریابی می تواند در نهایت باعث به وجود آمدن ایده های جدید تجاری شود تا بتوانید کسب و کار خود را گسترش دهید.
• مهم ترین نکته ای که اهمیت شرکت در دوره های بازاریابی و فروش را افزایش می دهد، ارائه بینش درست درباره تجارتتان می باشد.
دوره بازاریابی
دوره بازاریابی چطور می تواند تاثیر مثبتی بر روی کسب و کارتان داشته باشد؟ عده ای از مدیران یا صاحبان بیزینس با کوچک شمردن اهمیت دوره های مارکتینگ، سعی می کنند تا براساس تجربیات خود، استراتژی هایی را برای سازمان درنظر بگیرند.
این روش دیگر در دنیای امروزی باعث پیشرفت یک تجارت نخواهد شد؛ چراکه با پیشرفت تکنولوژی، دنیای تجارت نیز سمت و سویی تازه به خود گرفته است. در این آموزش ها اغلب شما را با روش های بازاریابی اینترنتی آشنا می کنند. پیروی از الگوریتم های هر شبکه اجتماعی یا اصول تبلیغات در وب سایت های مختلف، همگی نیازمند کسب دانش ازطرف متخصصین این حوزه است.
اکثر کسب و کارهای موفق، در شبکه های اجتماعی محبوب یا وب سایت ها با مشتریان خود تعاملات بالایی دارند و از این طریق با اعتماد سازی و معرفی بهتر محصولات خود، فروش را چندین برابر کرده اند.
آموزش فروش و بازاریابی حرفه ای
آموزش فروش و بازاریابی حرفه ای مناسب برای چه افرادی است؟ مدیران، کارشناسان و نمایندگان فروش مخاطبان اصلی این دوره ها می باشند. همچنین، صاحبان استارت آپ و کسب و کارها نیز می توانند از این آموزش بهره لازم را ببرند.
در این دوره ها، تمرکز اصلی بر فرآیند فروش بوده و شما را با ابزارهای جدید موثر در بازاریابی آشنا می کنند. کسب مهارت فروش حرفه ای زمانی حاصل می شود که به نکات ریزی چون: تاثیر زبان بدن در مذاکرات فروش، آشنایی با بایدها و نبایدهای فروش، روانشناسی مشتری و مشتری مداری بهتر، دقت نمایید. تمامی این نکات در آموزشات حرفه ای بیان خواهند شد تا دیدگاه تخصصی به این موضوع مهم داشته باشید.
اصول فروش و بازاریابی
یادگیری اصول فروش و بازاریابی نقش مهمی در موفقیت شما در این زمینه دارد. در ادامه اصول های اساسی مارکتینگ به شرح موارد زیر می باشند.
• اصل اول، ارائه پیشنهادی که دغدغه مشتری را برطرف کند. در این پیشنهاد باید مزیت رقابتی کسب و کارتان را نیز ارائه دهید.
• اصل دوم، تحقیقات درست درباره مخاطبین بازار هدف می باشد. یعنی باید این مورد را درنظر بگیرید که مشتریان شما چه ویژگی یا علایقی دارند. پاسخ به این سوال نیازمند بینش جامعه شناسی می باشد تا بتوانید روشی مطلوب برای ارتباط خود با آن ها را پیدا کنید.
• اصل سوم، پیدا کردن مشتریان خود از کل افرادی که به عنوان مخاطبان هدف درنظر گرفته اید.
• اصل چهارم مربوط می شود به، تجزیه و تحلیل رفتار مشتریان و نحوه تعامل درست با آن ها.
• اصل پنجم، طراحی صحیح برنامه بازاریابی می باشد. در این اصل باید به نکاتی مانند: تجزیه و تحلیل swot، سازماندهی مشتریان، تعیین هدف واقع بینانه، تعیین 4 ps و مدیریت هزینه های اجرای هر پلن، توجه کنید.
• اصل ششم، توجه به نکات تعیین قیمت، مکان فروش و … می باشد.
• اصل هفتم، نفوذ در شبکه های اجتماعی و ایجاد ارتباط با مشتریان بوده تا پروسه برندسازی شکل گیرد.
• اصل هشتم، تعیین بودجه ای دقیق برای اجرای هر پلن و درنظر گرفتن اولویت ها برای آن ها.
• اصل نهم، مربوط به بررسی میزان اثربخشی هر تکنیک می باشد. با این بررسی می توان به شاخص های نرخ بازگشت سرمایه و نرخ فروش دست پیدا کرد.
• اصل دهم، جذب رضایت هرچه بیشتر مشتری به منظور ایجاد وفاداری در آن ها تا ارتباط خود را بتوانید با آن ها حفظ نمایید.
بهترین دوره بازاریابی و فروش
بهترین دوره بازاریابی و فروش زیرنظر استاد برتر در این حوزه یعنی شیرین ترکاش در حال برگزاری است. در این دوره اساتید برتر نیز حضور دارند تا بتوانید از تجربیات مفید آن ها نهایت بهره را ببرید.
این آموزش فرصتی را در اختیارتان قرار می دهد تا به صورت عملی تکنیک ها را یاد بگیرید. آموزش های عملی همیشه تاثیر بهتری نسبت به مثال های تئوری دارند؛ بنابراین یک ویژگی مثبت برای این دوره به حساب می آید.
اگر در ابتدای مسیر یادگیری هستید و نیاز به آموزش عمقی دارید، شرکت در چنین دوره ای را جدی بگیرید. همچنین اگر کارشناس فروش هستید و به فکر ایده های نوین و ارتقا خود می باشید، این دوره نیز برای شماهم کاربردی خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه ثبت نام و شرکت در دوره ها، توصیه می کنیم تا از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در وب سایت شیرین ترکاش، با کارشناسان در تماس باشید.
دوره آموزشی بازاریابی و فروش
دوره آموزشی بازاریابی و فروش راه های مختلف تبلیغات کسب و کارتان را آموزش می دهد. زمانیکه شما از طرق مختلف محصولاتتان را معرفی می کنید، طبیعتا افراد بیشتری با آن آشنا می شوند و درنتیجه احتمال فروش شما بالاتر می رود.
درواقع هدف غایی یک مجموعه، فروش محصولات یا ارائه خدمات بیشتر می باشد؛ پس در این دوره جامع بازاریابی و فروش اهمیت این موضوع بیشتر از موضوعات دیگر است.
اما در کنار این موارد باید دید جامعه شناسی نیز به دست بیاورید تا بتوانید با افراد مختلف مذاکره کنید. متقاعد کردن مخاطبان هدف به خرید از محصولات شما و تطبیق نیازها و چالش های آن ها و رفع آن توسط محصولاتتان از هنرهای اصلی فروش می باشد که در این دوره ها آموزش داده می شوند.
اغلب افرادی که زیرنظر اساتید برتری چون شیرین ترکاش آموزش بازاریابی و فروش دیده اند، توانسته اند تا بینش درستی نسبت به جامعه هدف به دست بیاورند و با مذاکره درست و فروش بهتر، نرخ سودآوری مجموعه را افزایش دهند.
سرفصل های دوره بازاریابی و فروش
معمولا سر فصل های دوره بازاریابی و فروش بنا به شرایط و نیاز جامعه متغیر می باشند.
اما اغلب، مواردی که در ادامه مطلب معرفی خواهیم کرد، در دوره های حرفه ای بازاریابی و فروش تدریس می شوند.
• جمع آوری داده های موردنیاز برای هر کسب و کار
• مدیریت بودجه و هزینه ها
• خلق استراتژی بازاریابی
• تعیین استراتژی مناسب برای شبکه های اجتماعی
• ایجاد کمپین های فروش
• بهینه سازی وب سایت یا سئو
• ایجاد کانال هایی برای معرفی محصولات جدید
• اصول قیمت گذاری
• آنالیز رقبا
• برندسازی و مدیریت برندینگ
• اصول دیجیتال مارکتینگ
• اصول تبلیغات تجاری به صورت حضوری، تلفنی و …
مهارت بازاریابی
مهارت بازاریابی بیشتر بر نیاز مشتری تمرکز دارد و از این طریق به موفقیت می رسند.
اولین مهارتی که باید هر بازاریاب از آن بهره مند باشد، مهارت مشتری محوری و درک نیازهای آن ها می باشد. اگر ذهن بازاریاب هم سو با مشتری باشد، می تواند دغدغه های ذهنی او را بهتر متوجه بشود و در این راستا پاسخ درستی برای آن درنظر بگیرد.
دومین مهارت مهم و کاربردی، به روز بودن اطلاعات و توانمندی های فردی می باشد. معمولا افرادی در فروش بیشتر موفق هستند که، مطالعه روزانه خوبی در زمینه های مختلف دارند. این موضوع منجر می شود تا از نیازهای به روز جامعه مطلع شود، در همین لحظه است که ایده های جدید برای رفع نیازهای تازه، به ذهن بازاریاب خطور می کند.
سومین مهارتی که بازاریابان باید بدانند، نحوه ایجاد انجمن می باشد. با یک نقشه کاری اصولی می تواند به اهداف مشترک دست پیدا کرد.
در آخر نیز، ابتکار و خلاقیت از مهم ترین مهارت هایی است که شما را به سمت پیشرفت سوق می دهند. مدیری که همیشه یک ایده بهتر و جدید در ذهن خود داشته باشد، به دنبال ارتقا مجموعه بوده و قدرت ریسک پذیری بالایی دارد. البته بدین معنا نیست که با پذیرش هر ریسکی حیات سازمان را به خطر بیندازد بلکه با خلاقیت خود می توانند تصمیمات درست و به جایی اتخاد کنند تا ریسک به وجود آمدن هرگونه خطری را به حداقل ترین شکل ممکن برسانند.
مهارت های فروشندگی
افرادی که مهارت های فروشندگی را آموزش دیده باشند می توانند با مشتریان ارتباط موثر برقرار نمایند تا محصولات را به آن ها بفروشند. 10 مهارت اصلی فروشندگی به شرح زیر می باشد.
1. از مهم ترین مهارت های فروشندگی و جذب مشتری، شخصی سازی گفت و گو و توجه ویژه به نیازهای او می باشد.
2. شناخت پرسونای مدنظر نیز از دیگر مهارت هایی است که یک فروشنده خوب از آن بهره مند است.
3. ایجاد حس صمیمت و همدلی نکته ای است که یک کارشناس فروش باید بداند.
4. شناخت ویژگی های مشتری و تعریف از او می تواند یک مهارت کاربردی باشد تا به شما جذب شود.
5. مشورت در خرید و توجه به نیازهای او، از وظایف اصلی فروشندگان می باشد.
6. مهارت شنیدن و پرسش سوال درباره دغدغه های ذهنی او می تواند منجر به خرید شود.
7. مهارت به کارگیری محرکات روانشناختی برای جذب مشتری یکی از مهارت هایی است که فروشندگان حرفه ای از آن برخوردار هستند. محرکاتی مانند: اثر قافیه به مثابه دلیل، یعنی بتوان با ادبیات موزون مخاطب را به خود جذب کرد. محرکات روانشناختی بسیاری وجود دارد که با استفاده از آن ها می توان مشتریان گوناگونی را به خرید تشویق کرد.
8. از دیگر مهارت های فروش و بازاریابی، توانایی شخصیت شناسی مشتری می باشد. به عنوان مثال: برخی از شخصیت ها با احساساتشان تصمیم می گیرند و برخی دیگر با آمار و اطلاعات دقیق راضی به خرید می شوند. با شناخت نفاوت های تایپ شخصیتی می توان بهتر تصمیم گرفت.
9. برانگیختن احساسات مشتری برای خرید یکی از تاثیرگذارترین مهارت ها به حساب می آید.
10. مهارت دیدن از جایگاه مشتری یعنی، یک کارشناس فروش بتواند خود را به جای مشتری قرار دهد تا از دیدگاه او به محصول نگاه کند.
آموزش فروش و بازاریابی حرفه ای
گذراندن آموزش فروش و بازاریابی حرفه ای به همه افرادی که قصد ورود به این حوزه را دارند، توصیه می شود. عده ای تصور می کنند که برای شروع چنین آموزشی باید پیش نیاز خاصی را گذراند ولی اینچنین نیست؛ چراکه آموزش فروش حرفه ای از مفاهیم پایه آغاز شده و تا مفاهیم اصلی و تخصصی توضیح داده شده است.
اما شاید این سوال مهم در ذهنتان ایجاد شده باشد که چرا باید برای خرید چنین دوره ای از وقت یا زمان خود بگذریم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که، برای رشد در مسیر کاری خود نیاز دارید تا تکنیک های حرفه ای و تخصصی فروش را بیاموزید. این دوره ها دانشی را در اختیار شما قرار می دهند که بتوانید ارتباط موثر با مشتریان خود ایجاد کنید. لازم به ذکر است که تمامی افراد موفق و برندهای مشهور از این تکنیک ها برای فروش خود بهره می برند.
سوال مهم دیگری که ممکن است در ذهن شما نقش ببندد این است که، چرا باید آموزش بازاریابی و فروش را بگذرانیم در صورتیکه حوزه کاری ما چندان نیازی به این مسئله ندارد؟ در پاسخ به این سوال نیز باید یک مفهوم کلی را توضیح دهیم. در مفهوم عام، هرشخصی که تلاش می کند تا داشته خود را ارزشمند جلوه دهد و طرف مقابل را برای رفع نیازهای خود به وسیله این داشته، تشویق کند و درعوض چیزی که نیاز دارد را از او دریافت نماید، فروشنده است.
با این توضیح اکثر مشاغل یا افراد به نوعی فروشنده هستند. برای مثال: یک معلم دانشش را می فروشد و یک شرکت محصولات یا برندش را. حتی می توان گفت، افرادی که در مصاحبه شغلی شرکت می کنند در حال فروختن مهارت یا رزومه کاریشان می باشند.
پس چنین آموزشی برای هرشخصی در هر زمینه کاری، می تواند مفید باشد.
مهارت های معامله گری
همه معامله گران باید از مهارت های معامله گری برخوردار باشند.
• اولین مهارت، مهارت تحلیل سریع اطلاعات است که نیاز به بررسی دقیق روند انواع نمودارها را دارد.
• یک معامله گر خوب باید تمامی اطلاعاتی که بر روی سهامش تاثیر می گذارد را درنظر بگیرد. با پژوهش درباره رویدادهای اثرگذار مالی و اخبار به روز جهانی، می توان به این اطلاعات دست پیدا کرد.
• تمرکز از دیگر مسائل مهمی است که معامله گران باید از آن بهره مند باشند. از آنجایی که اطلاعات بسیاری در زمینه مالی و … وجود دارد، قدرت تمرکز بر تمامی این اطلاعات موجود باعث می شود تا نسبت به سایر رقبا برتری داشته باشید.
• کنترل احساسات و هیجانات از مهارت هایی است که کمک می کند تا در بدترین شرایط، بهترین تصمیمات را گرفت. معامله گری که نتواند احساسات خود را کنترل کند، قدرت تعیین استراتژی را کاملا از دست خواهد داد.
• درنهایت ثبت دقیق رویدادهای مهم و نتایج معاملات می تواند در تغییر استراتژی یا تعیین استراتژی نقش پررنگی داشته باشد.